Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Οκτωβρίου 2014
Ο πρώην διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του Θεαγένειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε να έχει σε τραπεζικούς λογαριασμούς άνω από 1 εκατ. ευρώ, χρήματα που προέρχονταν από εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων, αλλά και δωρεές. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, από τον εισαγγελέα Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Διαφθοράς, Αργύρη Δημόπουλο.

Ο πρώην διευθυντής φέρεται να αποκόμιζε μεγάλα χρηματικά ποσά ως προμήθειες και δωρεές από εταιρίες και φυσικά πρόσωπα.
Σύμφωνα με το πόρισμα των Επιθεωρητών – Ελεγκτών Υπηρεσιών Υγείας, ο εν λόγω γιατρός είχε αδιαφανείς συναλλαγές με την εταιρεία που προμήθευε με φάρμακα την κλινική του, από το 2001 έως το 2010 και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το aftodioikisi, περίπου 290.000 ευρώ προέρχονται από φαρμακευτική εταιρεία και εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων, ενώ άλλες 250.000 ευρώ προέρχονται από αγνώστους. Επίσης εντοπίστηκαν καταθέσεις από φυσικά πρόσωπα, δύο ομόλογα συνολικής αξίας 500.000 ευρώ, δύο αυτοκίνητα που αποτελούν δωρεές, κ.α.
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία προς το Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και για την διασταύρωση των οικονομικών στοιχείων ζητήθηκε και η συνδρομή του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις