Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

29 Δεκεμβρίου 2014
Αύριο θα βρεθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο Αντώνης Σαμαράς και θα ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής. Παράλληλα, όπως τόνισε με δηλώσεις του αμέσως μετά την 3η ψηφοφορία για τον ΠτΔ οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.

Σήμερα είχαμε την τελευταία ψηφοφορία. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να εκλέξει Πρόεδρο η σημερινή Βουλή και για να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους. Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι βουλευτές, άκουσαν τη φωνή της λογικής και τη φωνή του Εθνικού συμφέροντος και ψήφισαν Σταύρο Δήμα. Δυστυχώς μία μικρή μειοψηφία 132 βουλευτών, μέσα στους οποίους συναθροίζονται ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, που σέρνουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές», σχολίασε αρχικά ο Πρωθυπουργός και συνέχισε:
«Όλοι όσοι καταψήφισαν φέρουν την ευθύνη. Αυτό που δεν έκανε η Βουλή είναι τώρα η ώρα να το κάνει ο ίδιος ο λαός. Να διώξει την αβεβαιότητα και να επιστρέψουμε στη σταθερότητα. Ο λαός δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι θυσίες του».
«Αύριο θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσω τη διάλυση της Βουλής. Με προκήρυξη εκλογών το συντομότερο δυνατό, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου». madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις