Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Δεκεμβρίου 2014
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο ΕΣΠΑ από τον αρμόδιο υπουργό Κ. Σκρέκα. Η ψήφισή του έως το τέλος του έτους κρίνεται εξαιρετικά επείγουσα προκειμένου να εγκριθούν τα επιχειρησιακά προγράμματα και να αρχίσει η ροή των 19,7 δισ. ευρώ.


Επίσης στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις για τις λαϊκές αγορές, τα επιμελητήρια, το ΓΕΜΗ, ενώ ως τροπολογία έρχεται και το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές.

Για το νομοσχέδιο ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας κατά την έξοδό του, σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά για την κατάθεση του νομοσχεδίου του ΕΣΠΑ που θα φέρει στην Ελλάδα 26 δισ. ευρώ τα επόμενα έξι χρόνια.

Επίσης τον ενημερώσαμε για μια πολύ θετική εξέλιξη που είναι το πολυσήμαντο ψήφισμα εμπιστοσύνης της Ευρωπαϊκής Αναπτυξιακής Τράπεζας EBRD προς την Ελλάδα, που με τη θετική εισήγησή της ανοίγει το δρόμο για να έρθουν στην ελληνική οικονομία 3 δισ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Βλέπετε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνηση συνεχίζουν σκληρά τη δουλειά για να επιταχύνουμε την Ανάπτυξη που ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται.

Το μόνο που απειλεί αυτή τη νέα πορεία της χώρας, είναι ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή Προέδρου που προκαλεί τρόμο στις αγορές, στους επενδυτές και στους πολίτες».
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις