Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

1 Δεκεμβρίου 2014
Τα νέα επώδυνα μέτρα στα οποία επίκειται να συμφωνήσουν κυβέρνηση και τρόικα, σε συνδυασμό με τις πρώτες αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι δηλώνουν πως θα τα καταψηφίσουν, φαίνεται πως βάζουν σε σκέψεις το οικονομικό επιτελείο, που προσανατολίζεται ακόμη και στο ενδεχόμενο κατάρτισης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου προκειμένου τα μέτρα να περάσουν, ακόμη και παρά τη θέληση της πλειοψηφίας της Βουλής.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου, την οποία πρέπει να υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από σχετική πρόταση του υπουργικού συμβουλίου, αφορά τη νομοθετική διευθέτηση μίας έκτακτης περίπτωσης. Στην προκειμένη περίπτωση, οι εισηγητές της σχετικής πρότασης, φαίνεται να ερμηνεύουν ως μια τέτοια έκτακτη περίπτωση τη διακοπή των εργασιών της Βουλής, εξαιτίας των Χριστουγέννων.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι για να έχει μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ισχύ πρέπει να εισαχθεί στη Βουλή για κύρωση μέσα σε 40 ημέρες από την έκδοσή της και στη συνέχεια να κυρωθεί σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών μηνών.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις