Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Δεκεμβρίου 2014
Τα ιδεοληπτικά σύνδρομα του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Γουνοποιίας τον οδηγούν πλέον στο να ζητάει να σταματήσει η σχετική δραστηριότητα αλλά και να θεωρεί τους εργαζόμενους σε αυτή μη αποδεκτούς από βιοηθικής (;;;) πλευράς. Τι άραγε εννοούν; Μήπως σε λίγο θα ζητήσουν και την ποινική δίωξη των γουνεργατών και των γουνοποιών;

Είναι προφανές στα πλαίσια ενός βιώσιμου αναπτυξιακού μοντέλου, πρέπει να ενισχύονται όλες οι δραστηριότητες της περιοχής μας. Και αυτό άλλωστε γίνεται σήμερα. Αλλά από πότε αυτό σημαίνει εξοστρακισμός της Γουνοποιίας μόνο οι πεφωτισμένοι «εγκέφαλοι» του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εξηγήσουν.
Περιμένω βέβαια, ότι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα αρνηθούν τα πάντα και θα μιλήσουν για απόψεις συνιστωσών που δεν εκφράζουν επίσημα τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο άλλωστε κάνουν σε όλα τα θέματα στη λογική του τάζουμε τα πάντα σε όλους. Αλλά επιτέλους βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας και μετά ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πατρίδας μας.

Υ.Γ. Οι συνιστώσες δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους ούτε στα ραντεβού. Η μια δίνει ραντεβού στα γουναράδικα και η άλλη ζητάει την κατάργησή τους. Κανονικός μύλος δηλαδή.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις