Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Δεκεμβρίου 2014
“Αλλαγή” θα ονομαστεί σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το κόμμα που θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου, και αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στις 30 Δεκεμβρίου, δηλαδή την επομένη της αναμενόμενα άκαρπης 3ης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ και του Γιώργου Παπαχρήστου στα “Νέα”, αυτό είναι το όνομα που θα επιλέξει ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του Κινήματος, για να στείλει πολιτικά και επικοινωνιακά μηνύματα, με φόντο τις πρόωρες κάλπες που θα στηθούν τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου, λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να εκλέξει τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε σχετικά ευρήματα κυλιόμενων δημοσκοπήσεων του τελευταίου μηνός ένα πιθανό “κόμμα Παπανδρέου” μπαίνει άνετα στη Βουλή, δυνητικά πλησιάζει ποσοστά 5%, και κόβει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις