Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Δεκεμβρίου 2014
Κατόπιν δημοσιεύματος στην τοπική εφημερίδα «Οδός» με το οποίο καταγγέλλεται ότι η ανάθεση καταχώρησης των διαφημιστικών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ στο τοπικό τύπο έγινε διαμέσου της Βουλεύτριας του Ν.Καστοριάς, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ καθώς και στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Η Υφυπουργός δεν απαντάει επί της ουσίας στις ερωτήσεις του Βουλευτή και αρέσκεται σε γενικεύσεις παραθέτοντας μόνο το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Πιο συγκεκριμένα, στη σαφή ερώτηση για το αν γνώριζε αν υπάρχει διαμεσολάβηση από οποιονδήποτε, απαντάει ότι η μεσολάβηση οποιουδήποτε τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου απαγορεύεται εκτός αν ο ίδιος ο φορέας έχει αναθέσει αυτή την παροχή υπηρεσιών σε κάποιον σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Υφυπουργός φαίνεται να συγκαλύπτει τη Βουλεύτρια αφού δεν γίνεται καμία αναφορά για το αν προέβη ή πρόκειται να προβεί σε έλεγχο των καταγγελλομένων.
Στην ερώτηση για το αν οι καταχωρήσεις διαφημίσεων των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ εμπίπτουν σε αυτές των Δημοσίων Φορέων, η Υφυπουργός επισημαίνει ότι ο ΟΑΕΔ θα έπρεπε να έχει υποβάλει στη Δ/νση Μέσων Ενημέρωσης το πρόγραμμα της διαφημιστικής του προβολής ώστε η Υπηρεσία να προβεί σε έλεγχο τήρησης της προβλεπόμενης νομοθετικά ποσόστωσης. Δηλαδή, ο ΟΑΕΔ δεν έχει υποβάλει το εν λόγω πρόγραμμά του και λειτουργεί αυτοβούλως; Και αυτό για την κα Σ. Βούλτεψη δεν αποτελεί πρόβλημα; Ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της θηριώδους ανευθυνότητας των ιθυνόντων και της αυθαιρεσίας των αρμοδίων, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη ευθύνη που καλείται να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αυριανή κυβέρνηση.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις