Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Δεκεμβρίου 2014
Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας στις 2 Δεκεμβρίου με θέμα τον Διαδριατικό  Αγωγό Φυσικού Αερίου – ΤΑΡ και τα κρίσιμα σημεία που σχετίζονται με την έλευση του από την περιοχή, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης
Αγγελής, τόνισε πως πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την παροχή αερίου στην Καστοριά και ταυτόχρονα να υπάρξουν ανάλογα αντισταθμιστικά οφέλη. Μάλιστα, ο Δήμαρχος καλωσόρισε την πρόθεση για οικονομική υποστήριξη από την κοινοπραξία του TAP ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στην Καστοριά, στο γνωστικό πεδίο της ενέργειας.
 Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και της έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης τους,  έγιναν επαφές με τα στελέχη της ΑΝ.ΚΟ και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης σχετικά με την μελέτη που κάνουν για τον αγωγό.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, θεώρησε σημαντικό να αναλάβει η Περιφέρεια το ρόλο του συντονιστή όλων των δράσεων και των παρεμβάσεων που αφορούν τη διέλευση του αγωγού από την περιοχή μας ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ως εκ τούτου, υπάρχει συνεχής και αμφίδρομη πληροφόρηση μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και της Περιφέρειας σε κλίμα εμπιστοσύνης για ένα κοινό πλαίσιο διεκδίκησης.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις