Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

17 Δεκεμβρίου 2014
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί το πρωί της Πέμπτης με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του στην οδό Αραβαντινού.

"Από το 1991 βρισκόμαστε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,με μεγάλη μου χαρά θα τον συναντήσω" 'Ελεγε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στους συνεργάτες του μετά την πρόσκληση που του απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
"Στις 29 του μηνός η χώρα αλλάζει σελίδα", δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσερχόμενος στη Βουλή για την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς δε για το αν η αυριανή συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα αφορά την προεδρική εκλογή, απάντησε: "Όχι απαραίτητα".

Με την πρωτοβουλία αυτή ο πρώην πρωθυπουργός είναι σαφές πως θέλει να συζητήσει με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περί εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σκοπεύει να εξηγήσει στον Πάνο Καμμένο τις συνέπειες από τη μη εκλογή Προέδρου και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές. 

Κοινώς, ο πρώην πρωθυπουργός που διατηρεί χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο θα του ζητήσει ευθέως να ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις