Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Δεκεμβρίου 2014
  Αίτημα για την παραχώρηση δημοτικών χώρων στην Κλεισούρα και στον Άγιο Αθανάσιο, υπέβαλε η ιδιωτική εταιρεία Digea προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, για την εγκατάσταση αναμεταδοτών της ψηφιακής τηλεόρασης, με προτεινόμενο ετήσιο μίσθωμα τα 200  ευρώ (!)
Την στιγμή που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καταβάλλουν ποσά που κυμαίνονται από 2000 έως 4000 ευρώ σε ανάλογες περιπτώσεις. 

Επιπλέον η Digea που είναι ο μοναδικός πάροχος σ΄ όλη την χώρα, υποχρεώνει τους Δήμους να εγκαταστήσουν υποσταθμούς σε περιοχές που δεν λαμβάνουν το ψηφιακό σήμα, με δικά τους έξοδα που κοστολογεί η ίδια προς 21.000 ευρώ τον καθένα!
Απ΄ όσο υπολογίζεται ο νομός της Καστοριάς θα πρέπει να εγκαταστήσει περί τους 20 υποσταθμούς, για να έχει πλήρη κάλυψη σ΄ όλη την επικράτειά του. 
Αν οι Δήμοι δεν συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις της Digea και αρνηθούν να διακόψουν το αναλογικό σήμα μετά τις 30 Μαρτίου 2015 για την Δυτική Μακεδονία, κινδυνεύουν με πρόστιμο που ανέρχεται στις 21.000 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία, για να λαμβάνουν το... "τζαμάτο" σήμα Digea, με δύο τηλεχειριστήρια. Ένα το κανονικό και ένα του αποκωδικοποιητή, ο οποίος κατέκλυσε  ήδη όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών της περιοχής!

kastoriani-estia.blogspot.com

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις