Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

22 Δεκεμβρίου 2014
Το γερμανικό περιοδικό Focus σε δημοσίευμα του αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Οι Έλληνες ενδέχεται να ξαναψηφίσουν σύντομα για κυβέρνηση. Φαβορί είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ένας αριστερός που θα μπορούσε να προκαλέσει μία
νέα ευρωκρίση».
Επίσης σχολιάζει την πρόσφατη εμφάνιση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο και κάνει μία σύντομη αναδρομή στην πολιτική σταδιοδρομία του Αλέξη Τσίπρα, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε αναλάβει στα νεανικά του χρόνια σε σχολικές καταλήψεις στην Αθήνα. Όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος, «ο 40χρονος πλέον (σ.σ. Τσίπρας) πολώνει. Επικριτές του διαπιστώνουν την έλλειψη αυτοκριτικής και την απληστία του για δημοσιότητα. Θαυμαστές επαινούν την διαισθητική του εγγύτητα με το λαό. Για πολλούς είναι απλά ένας αδιόρθωτος λαϊκιστής».
Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι αν εκλεγεί Πρωθυπουργός «ο Τσίπρας θέλει να άρει τις μεταρρυθμίσεις που ζητεί η τρόικα, να επαναδιαπραγματευθεί την εξόφληση του χρέους και να αυξήσει σημαντικά τις κρατικές δαπάνες για να δώσει ώθηση στην οικονομία». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στον Αλέξη Τσίπρα «αρέσει να ανεβάζει τους τόνους σε ρητορικό επίπεδο. Αγαπημένος του εχθρός: η Άνγκελα Μέρκελ», σχολιάζει ο αρθρογράφος εκτιμώντας ότι ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «καλές πιθανότητες» να κερδίσει τις εκλογές. «Οι ταλαιπωρημένοι από την κρίση Έλληνες τον αγαπούν. Ο Τσίπρας είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός της χώρας».
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις