Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Δεκεμβρίου 2014
Πιστωτικά αρνητική (credit negative) θα είναι η εξέλιξη των πρόωρων εκλογών για την Ελλάδα, σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης Moody’s, ο οποίος εκτιμά ότι ο κίνδυνος για την ελληνική οικονομία αυξάνεται εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων.

Ειδικότερα, σε ανάλυσή της για την Ελλάδα, η Moody’s επισημαίνει ότι λαμβάνοντας υπ' όψιν το υψηλό εκλογικό όριο για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ισχνή πλειοψηφία της κυβέρνησης συνασπισμού στη Βουλή σήμερα, οι πρόωρες προεδρικές εκλογές επιταχύνουν τον κίνδυνο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με τον οίκο, οι εξελίξεις αυτές θα είναι πιστωτικά αρνητικό γεγονός για την ελληνική κυβέρνηση (Caa1 / σταθερό), καθώς θέτουν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ενώ πλήττουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών και αυξάνουν τους κινδύνους ρευστότητας και χρηματοδότησης του προϋπολογισμού.

naftemporiki

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις