Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

29 Δεκεμβρίου 2014
Τα χρηματιστήρια της Ιταλίας και της Ισπανίας κατέγραφαν απώλειες μετά το σημερινό άνοιγμα των αγορών και η ισοτιμία του ευρώ βρισκόταν στα χαμηλά επίπεδα διετίας, καθώς οι επενδυτές αναμένουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή, αναφέρουν δημοσιεύματα του πρακτορείου Reuters.


Η ψηφοφορία αποτελεί απειλή για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος διάσωσης, υποστηρίζει το Reuters.

«Όσοι θέλουν να κάνουν συναλλαγές σήμερα στην αγορά, θα περιμένουν τα αποτελέσματα της εκλογής στην Ελλάδα»

Ο δείκτης IBEX 35 του χρηματιστηρίου της Μαδρίτης και ο FTSE MIB σημειώνουν πτώση περίπου 1%, ενώ απώλειες 0,60% σημειώνει και ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη. Ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Eurofirst 300 εκινείτο σταθεροποιητικά, εν όψει της ψηφοφορίας στην Αθήνα, από την οποία θα κριθεί αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, που θα μπορούσαν να φέρουν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει το Ρόιτερς. «Όσοι θέλουν να κάνουν συναλλαγές σήμερα στην αγορά, θα περιμένουν τα αποτελέσματα της εκλογής στην Ελλάδα» δήλωσε στέλεχος της χρηματοπιστωτικής εταιρείας Tradition Securities and Futures στο πρακτορείο ειδήσεων.

«Η πιθανότητα ενός ανησυχητικού αποτελέσματος στην Ελλάδα είναι ένας δυνητικά επικίνδυνος παράγοντας, όπως και η πιθανότητα ενός κρούσματος του ιού Έμπολα στην Ιαπωνία»

Η ισοτιμία του ευρώ διαμορφώνεται στα 1,2182 δολάρια, ενώ είχε υποχωρήσει νωρίτερα και στα 1,2168 δολάρια, ελάχιστα πάνω από τα 1,2165 δολάρια που είναι χαμηλό επίπεδο 28 μηνών. Το ευρώ αναμένεται να κλείσει το 2014 με πτώση πάνω από 11% έναντι του δολαρίου. «Η πιθανότητα ενός ανησυχητικού αποτελέσματος στην Ελλάδα είναι ένας δυνητικά επικίνδυνος παράγοντας, όπως και η πιθανότητα ενός κρούσματος του ιού Έμπολα στην Ιαπωνία» δήλωσε οικονομολόγος της τράπεζας Sumitomo Mitsui Trust Bank.    madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις