Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

3 Δεκεμβρίου 2014
Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, η καθιερωμένη συνεστίαση για τον εορτασμό της ημέρας των ευχαριστιών 'Thanksgiving Day'.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος του
Αμερικανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης κος Robert Sanders, η Βουλευτής κα Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος κος Ανέστης Αγγελής και εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καστοριάς κκ. Σεραφείμ.

Με θέα τη λίμνη της Καστοριάς, ο Πρόεδρος εκ μέρους της Διοίκησης καλωσόρισε τις αρχές της πόλης, τα μέλη και τον Γενικό Πρόξενο του Προξενείου κ. Robert Sanders, στον οποίο προσέφερε ως ενθύμιο από την επίσκεψή του στην Καστοριά, ένα βιβλίο της πόλης της Καστοριάς.  Αναφορά έγινε στο νόημα της Ημέρας των Ευχαριστιών, καθώς επίσης και στα τελευταία νέα του Συλλόγου.  Πολύ ωραία πέρασαν τέλος και οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι διασκέδασαν παρέα με κλόουν. 

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις