Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

17 Ιανουαρίου 2015
Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την εφημερίδα ΟΔΟ, αλλά – κυρίως - τους πολίτες της Καστοριάς που ψήφισαν για την ανάδειξή μου στα 10 πρόσωπα της χρονιάς, που έχει καθιερώσει να δημοσιεύει στο πρώτο φύλλο κάθε έτους  ο εκδότης της ΟΔΟΥ, Παναγιώτης Μπαϊρακτάρης, κατόπιν ψηφοφορίας. Προφανώς,  το κοινοβουλευτικό μου έργο, καθώς και η εξωκοινοβουλευτική μου δράση δεν άφησαν αδιάφορη την κοινωνία της Καστοριάς, που με την ψήφο της με ενέταξε στα πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στα κοινά του τόπου μας.


Με ικανοποιεί ιδιαίτερα, μάλιστα, το γεγονός ότι η διεύθυνση της ΟΔΟΥ επιβραβεύει τη στάση και την πορεία μου ως βουλευτής, καθώς, ως γνωστόν, πρόκειται για ένα από τα πλέον αμερόληπτα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου μας, που μένει μακριά από κάθε είδους επιρροές και που έχει ασκήσει σκληρή κριτική στο παρελθόν στις ενέργειες πολλών πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και εμού.


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις