Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

19 Ιανουαρίου 2015
►ΘΥΜΑΣΤΕ  την κωμωδία του Δημήτρη Βυζάντιου “Βαβυλωνία”, όπου ο κεφαλωνίτης αστυνομικός ανέκρινε τον δράστη ενός υποτιθέμενου εγκλήματος και αναρωτιοταν σε... άπταιστα ελληνικά: ¨Ητουνε caso pensato ή caso d; accidente”;
Δηλαδή αν το έγκλημα έγινε εκ προμελέτης ή  εξ αμελίας;
Την ίδια απορία είχαν εδώ στην Καστοριά και δύο υποψήφιοι, όταν είδαν τα ονόματά τους να διεμβολίζονται” την τελευταία στιγμή από άλλους συνυποψήφιους και να μένουν εκτός των κομματικών τους ψηφοδελτίων!

Ο ένας είναι ο πρώην δήμαρχος Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, που διαπίστωσε την αντικατάστασή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. από τον πρώην νομάρχη Κώστα Λιάντση, όταν πήγε να καταθέσει το παράβολο στο πρωτοδικείο(!)
Κι ο άλλος είναι ο Γρηγόρης Στεφάνου, του οποίου την θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ πήρε η Ξανθίππη Μουράτη!
Πάντως και οι δύο, μετά το αρχικό σοκ, δήλωσαν “πίστη” στα κόμματά τους, για “το καλό της παράταξης και του τόπου” 
Τουλάχιστον δημόσια...

►ΥΠΗΡΞΕ  και ένας ωστόσο, που δεν άντεξε την απόρριψη και την έκανε “γυριστή” προς το κόμμα του ΓΑΠ, μόλις δεν είδε το όνομά του στον φωτεινό “πίνακα” του ΣΥΡΙΖΑ!
Καλή η ιδεολογία αλλά όταν δεν σου δίνεται βήμα να την εκφράσεις είτε αλλάζεις βήμα είτε αλλάζεις ιδεολογία... 

Ή και τα δύο μαζί...

►ΕΙΝΑΙ  τόσο μεγάλη και τόσο μαζική η μετακίνηση στελεχών του βαθέος Πασόκ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που θυμίζει σε πολλές περιπτώσεις, την μεγάλη μετανάστευση των σαρκοφάγων ειδών, στην αφρικανική σαβάνα... την περιόδο της μεγάλης ξηρασίας!
Από μια άποψη είναι εντελώς φυσιολογικό, αφού δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα πλέον το “άνυδρο” και καθημαγμένο Πασόκ. Ούτε καν την δυνατότητα να υλοποιήσουν τα μεγάλα.... οράματα που έχουν για τον τόπο!

Αλλά από την  άλλη, είναι δυνατόν αυτοί που ήταν οι πρώτοι διδάξαντες να διαψεύσουν τον ΓΑΠ τον Α΄ όταν έλεγε: “Κανένας πιο αγνώμονας, από τον ευεργετηθέντα”;

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις