Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

18 Ιανουαρίου 2015
Την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής με διεύρυνση της διαφοράς στην παράσταση νίκης, επιβεβαιώνει η έρευνα της Public Issue που δημοσιεύει η Αυγή της Κυριακής. Η αυτοδυναμία παραμένει εφικτή,  αφού ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 5% και αν αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, θα συγκέντρωνε 144 έδρες. Για την τρίτη θέση δίνουν μάχη Ποτάμι και
ΚΚΕ με 7%, ενώ στο 6,5% είναι η Χρυσή Αυγή. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 5% , οι ΑΝΕΛ 3% , το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 2% και η ΔΗΜΑΡ 1,5%.

Η έρευνα διαπιστώνει άνοδο για το ΚΚΕ(2%), και τη Χρυσή Αυγή(1%) και στασιμότητα για Ποτάμι και Ανεξάρτητους Έλληνες. Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί και η παράσταση νίκης, που έχει διευρυνθεί θεαματικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνον να προηγείται 70% έναντι της ΝΔ που συγκεντρώνει 16%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επανεμφάνιση στο χάρτη της ΔΗΜΑΡ που μέχρι σήμερα παρουσίαζε ασήμαντα ποσοστά και δεν αναφερόταν ξεχωριστά στις δημοσκοπήσεις (εδώ συγκεντρώνει 1.5%). Το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου μοιάζει παγωμένο πέριξ του 2%, κάτι που δύσκολα θα του επιτρέψει την είσοδο στη Βουλή. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο ποσοστό του 21%.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις