Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

7 Ιανουαρίου 2015
Για το ..."υψηλότατο" χρέος των 50 Ευρώ, προς την Εφορία, συνελήφθη, σήμερα, πολίτης στην Πάτρα!
Το παράδοξο τής "σημαντικής" αυτής σύλληψης δεν είναι, δυστυχώς, μόνο η αιτία της, αλλά το ότι, ο "μεγαλοοφειλέτης" συμπολίτης μας θα παραμείνει κρατούμενος, αφού παρά το γεγονός ότι, τα 50 Ευρώ βρέθηκαν, παρά το γεγονός ότι, υπήρξε παρέμβαση ακόμη και του ιδίου του Δημάρχου της πόλης, Κώστα Πελετίδη, κάτι τέτοιο δεν καθίσταται δυνατό, γιατί το Δημόσιο Ταμείο είναι κλειστό και δεν δύναται να πληρωθεί το
σχετικό παράβολο!
Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να γίνει πριν την Πέμπτη, αφού αύριο, λόγω της Εορτής των Θεοφανείων, το Δημόσιο Ταμείο θα είναι κλειστό!
Έτσι, ο "μεγαλοοφειλέτης" πολίτης θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για δύο ολόκληρες ημέρες, για το "υπέρογκο" χρέος των 50 Ευρώ...
«Την ίδια στιγμή, που τραπεζίτες, μεγαλοκαναλάρχες, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες οφείλουν στο Δημόσιο αμύθητα ποσά, αλλά ουδείς τους υποχρεώνει να εξοφλήσουν τα χρέη τους, η συγκυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εξαντλεί την αυστηρότητά της σε φτωχούς ανθρώπους» σχολιάζει για το θέμα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος μετά την ενημέρωσή του για το θέμα, παρενέβη, άμεσα, μέσω συνεργάτη του, για να δοθεί σχετική λύση.

epoli.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις