Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

7 Ιανουαρίου 2015
  Με συνεχείς προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής, συνεχίζονται στα κομματικά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας, οι διαδικασίες επιλογής των ψηφοδελτίων, τα οποία δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν το τέλος της εβδομάδας. 
  Για το ψηφοδέλτιο της Καστοριάς, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην επιλογή των προσώπων, λόγω των μεγάλων πιέσεων που ασκούνται από διάφορες πλευρές, με αποτέλεσμα η λίστα να μεταβάλλεται διαρκώς από το συνεχές "γράψε και σβήσε" που υφίσταται!

  Από τα ονόματα που κατέθεσαν  αίτηση υποψηφιότητας, μόνο η Μαρία Αντωνίου και ο Σταύρος Μαγαλιός, παραμένουν "αμετάβλητοι" σ΄ όλους τους μέχρι τώρα συνδυασμούς, που έπεσαν στο τραπέζι της διαβούλευσης. 
Από τους υπόλοιπους η υποψηφιότητα του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, που αρχικά έμοιαζε ακλόνητη, άρχισε να διεμβολίζεται από τα πυρά των νεότερων στελεχών, που συμμετείχαν στον δικό του συνδυασμό στις Δημοτικές εκλογές και τώρα τον κατηγορούν  ότι τους "εξαπάτησε" και έβαλε πλώρη για την βουλευτική θέση...
  Για την τέταρτη θέση, όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, έδιναν μάχη ο πρώην νομάρχης Κώστας Λιάντσης και ο πρώην βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας, με ένα ικανό προβάδισμα του πρώτου, ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με "γαλάζιους" εφοπλιστικούς κύκλους που τον στήριξαν στο παρελθόν σ΄ όλες τις επιλογές του!
Αντίθετα ο πρώην βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας, που έσπευσε να παραιτηθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου "Άγιος Παύλος" της Θεσσαλονίκης, λόγω του ασυμβίβαστου, βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν για εκείνον, επειδή μια πιθανή υποψηφιότητά του - όπως και του Κώστα Λιάντση άλλωστε - μπορεί να διασαλεύσει τις ισορροπίες του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, που έχει ανάγκη να δώσει το στίγμα της ανανέωσης και όχι  της.... ανακύκλωσης, με τα γνωστά φθαρμένα "υλικά" της κατεδάφισης....

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις