Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

27 Ιανουαρίου 2015
Mε τρία νομοσχέδια που θα σηματοδοτούν την στήριξη σε εργαζόμενους και συνταξιούχους θα κάνει ποδαρικό στη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ .
Πρόκειται για την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, την επαναφορά της 13ης σύνταξης για τους χαμηλοσυνταξιούχους που παίρνουν έως 700 ευρώ σύνταξη, την
αποκατάσταση των απωλειών που έχει υποστεί το σύνολο των συνταξιούχων μέσα σε χρονικό διάστημα μιας πενταετίας και την πλήρη στήριξη στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ με την ψήφιση ενός πακέτου μέτρου με το οποίο θα αίρεται η ποινικοποίηση της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ και θα αναστέλλεται η διαδικασία των κατασχέσεων επί κινητών και ακινήτων για τους οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Τα νομοσχέδια προβλέπουν:
1.Την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίων επίπεδα, δηλαδή στα 751 ευρώ μικτά μηνιαία.
2.Την επαναφορά της 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους που παίρνουν έως 700 ευρώ τον μήνα.
3. Ένα πλέγμα προστασίας προς τους ασφαλισμένους και τους οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματικών θα περιλαμβάνει το τρίτο νομοσχέδιο.
Τα νομοσχέδια είναι έτοιμα και για καθαρά συμβολικούς λόγους θα είναι από  τα πρώτα που θα κατατεθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ .

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις