Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

2 Ιανουαρίου 2015
Αν και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσημα μέχρι στιγμής σχετικά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, εντούτοις η διαρροή κάποιων ονομάτων συνάντησε την σφοδρότατη αντίδραση νεότερων στελεχών του κόμματος. 
Όπως υποστηρίζουν τα ονόματα αυτά δεν δίνουν το στίγμα της ανανέωσης αλλά δίνουν την εικόνα της ανακύκλωσης, σε μια περίοδο που η παράταξη της Ν.Δ. έχει ανάγκη να παρουσιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο στην τοπική κοινωνία.

Τα ίδια στελέχη επιτίθενται και εναντίον της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος διότι, όπως υποστηρίζουν δεν λαμβάνει καθόλου υπόψιν τις προτάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής και επιχειρεί να συνθέσει ένα ψηφοδέλτιο "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα της βουλευτού.
Τις θέσεις τους αυτές τις στηρίζουν στην καθοδική πορεία που παρουσιάζουν τα εκλογικά ποσοστά της Ν.Δ. στην Καστοριά τα τελευταία χρόνια, με πρόβλεψη αυτά να μην ξεπεράσουν το 30% στις προσεχείς εκλογές. 
Τέλος εκφράζονται επιφυλάξεις και για την ηθική υπόσταση ορισμένων προσώπων, που στο παρελθόν διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και τώρα προσπαθούν με μανία να ενταχθούν στην κομματική λίστα, για να αποκτήσουν την βουλευτική ασυλία, από μια πιθανή αποκάλυψη και σε άλλη "λήστα" απ΄ αυτές που πωλούν σε cd οι τράπεζες του εξωτερικού.

4 σχόλια:

 1. Η Μαρία θέλει τον Μανώλη γιατί τον θεωρεί ακίνδυνο για τον εαυτό της

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ περισσότερο φοβάται κάποιους άλλους π.χ. Πετακανάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άσε να λέει ότι θέλει και η Μαρία και η Κουτσή Μαρία. Άλλο κόμμα θα είναι κυβέρνηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Μανωλο ο ντεμεκ ανεξαρτητος , που εκραζε στις δημοτικες την ΝΔ καταφερε να χωθει στο κομμα και να πεταξει τον Λιαντση εκτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις