Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Ιανουαρίου 2015
Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις... ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής Πασόκ Καστοριάς Φίλιππος Πετσάλνικος, διέψευσε τον... εαυτό του και θα είναι τελικά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, του νέου κόμματος  "Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών" που ίδρυσε μόλις χθες ο Γιώργος Παπανδρέου!

Ο ίδιος πριν από μερικές μέρες, είχε διαψεύσει σχετικές πληροφορίες, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 αλλά νεότερες πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν σήμερα τον φέρουν να καταλαμβάνει μια θέση μαζί με τον Δημήτρη Ρέππα στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
Εν τω μεταξύ εντείνονται οι διεργασίες, για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Καστοριά, όπου μεταξύ άλλων ακούγονται τα ονόματα της Αλεξάνδρας Λυγούρα και του Θεόδωρου Ζήση, που συμμετείχαν στο παρελθόν στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Φ. Πετσάλνικο αλλά και τα ονόματα του Θόδωρου Βραγγάλα και ενός ακόμα προσώπου έκπληξη από τον κύκλο της ομάδας του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης/

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις