Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Ιανουαρίου 2015
Θέμα ηθικής τάξης και αντικαταστατικής συμπεριφοράς για την πλειοψηφία της Ν.Ε Καστοριάς του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θέτουν δύο ιστορικά στελέχη της η Κική Μιχαηλίδου και η Ξανθίππη Μουράτη :
Η πλειοψηφία της Ν.Ε δεν <<άντεξε >> το χθεσινοβραδινό ντέρμπι. Και πήγε για ύπνο. Έτσι και αλλιώς ένα χρόνο είναι σε λήθαργο.Και οι πολίτες του νομού,αποφάσισαν να τους στείλουν ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΜΉΝΥΜΑ.
 Τον βουλευτή που απαξιώνατε καθημερινά,εμείς τον θέλουμε ξανά στη Βουλή.Εσείς που λοιδορήσατε συντρόφους σας εμείς τους εμπιστευόμαστε και στηρίξαμε την επιλογή τους
ΤΏΡΑ και σεβόμενοι ηθικούς άγραφους κανόνες καταστατικές αρχές,και για το τελευταίο επαίσχυντο δημοσίευμα<< και καλά της Ν.Ε>> οφείλετε να πείτε την αλήθεια και να παραιτηθείτε.
 Αν έχετε αξιοπρέπεια η την ελάχιστη τσίπα Από την Π.Ε. Καστοριάς στην δήλωση του Βουλευτή ήσασταν οι μοναδικοί απόντες Η αριστερά δεν διχάζει και δεν διχάζεται και αποδέχεται την βούληση του λαού.
Έχετε την αρνητική πρωτιά Πανελλαδικά..ΥΠΟΓΡΑΦΉ  Προβοκάτορας.Που χάρηκε για την διπλή νίκη (όχι του κόμματος ΤΟΥ ΛΑΟΥ) Και του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.


Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Στο σκάκι πολλές φορές για να κάνεις ματ στον αντίπαλο και να προστατέψεις τον βασιλιά πρέπει να "θυσιάσεις" ένα σημαντικό πιόνι πχ αξιωματικό ή βασίλισσα. Και στην Καστοριά προστατέψαμε εμείς οι παλιοί του ΣυΡιζΑ τον βασιλιά που δεν είναι άλλος από το ίδιο το ΣυΡιζΑ , το κόμμα των μελών και όχι το κόμμα των παραγόντων, με πυρήνα της ουσίας του την αρχή της συλλογικότητας και συντροφικότητας. Και τώρα μας περιμένει δουλειά. ¨Όσοι θέλουν να δουλέψουν για την κοινωνία της Καστοριάς στο πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ καλώς να ορίσουν. Όσοι ήρθαν για να κάνουν καριέρα και να κάτσουν στις καρέκλες της εξουσίας, φεύγοντας να κλείσουν την πόρτα!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις