Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

26 Ιανουαρίου 2015
Ο Ελληνικός λαός με σημαντική πλειοψηφία εξέλεξε ένα αριστερό κόμμα, για να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Εύχομαι να πετύχει  για το καλό της πατρίδος και να μην αποτελέσει ο λαϊκισμός του την απαρχή νέων οικονομικών δεινών, όπως έγινε το 1981.

Οι Καστοριανοί πολίτες ευχαριστημένοι από τους βουλευτές τους τα τελευταία 2,5 χρόνια τους επανεξέλεξαν. Πίστευα πως θα επικρατήσει εκλογικά η κοινωνική πλειοψηφία της ποιότητας, της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας και της πολίτικης ηθικής. Νίκησε όμως εκλογικά  η κοινωνική μειοψηφία της μετριοκρατίας, της υποκουλτούρας, του κιτς, της αχαλίνωτης υποσχεσιολογίας, της ανομίας (εγκληματική λαθροϋλοτομία, ασφαλιστική εισφοροδιαφυγή και ομηρία στη διανομή συστάδων στους δασικούς συνεταιρισμούς με καθοδήγηση και συγκάλυψη κρατικών αξιωματούχων).
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύονται και με ψήφισαν. Ευγνωμονώ την οικογένεια μου και τους στενούς μου συνεργάτες και φίλους που στάθηκαν δίπλα μου. Στέκομαι όρθιος, δηλώνω παρών στην υπηρεσία της Ελλάδος, της Καστοριάς και των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται.
ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ
Ιατρός

Πρ. Βουλευτής Καστοριάς

1 σχόλιο:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις