Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

19 Ιανουαρίου 2015
Η προσπάθεια συκοφάντησης προς το πρόσωπό μου δεν αποτελεί πρωτοφανές φαινόμενο. Από την υπόθεση της «μονταζιέρας» που κατασκευάστηκε από την «ομάδα αλήθειας» της ΝΔ, μέχρι το τελευταίο δημοσίευμα του τοπικού blog «ΟlaDeka» (στις 13 Ιανουαρίου 2015) όπου εμφανίζεται ψεύτικο και κατασκευασμένο άρθρο με την υπογραφή του κ. Πάνου Κρίκη, το οποίο με υπονομεύει και με συκοφαντεί με ανυπόστατες και ανήθικες κατηγορίες.

Το ψέμα όμως, όπως σοφά λέει ο λαός, έχει «κοντά ποδάρια». Με ανακοίνωση του ο κ. Πάνος Κρίκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έγραψε ή έστειλε άρθρο σε τοπικά ΜΜΕ με αναφορά στο πρόσωπό μου. Η ανακοίνωση αυτή, την οποία παραθέτω αυτούσια παρακάτω,  κοινοποιήθηκε στο πολιτικό μου γραφείο καθώς και στον κ. Πέτρο Σμιξιώτη υπεύθυνο διαχειριστή του blogOla Deka”.
Θέλω να δηλώσω ότι έπειτα από αυτή την εξέλιξη επιφυλάσσομαι για κάθε νομική ενέργεια. Ταυτόχρονα θεωρώ ότι ο Καστοριανός λαός έχει αντιληφθεί ότι σκοτεινοί κύκλοι και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του τόπου προσπαθούν να με πολεμήσουν. Θεωρώ ότι θα με υπερασπιστεί διότι έχει αναγνωρίσει την δουλειά μου και τον αγώνα μου καθώς και το πολιτικό ήθος που με διακρίνει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Πάνου Κρίκη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Προ ημερών δημοσιεύτηκε σε τοπικό site ένα επιθετικό – απαξιωτικό κείμενο, εναντίον του τοπικού Βουλευτή του Συ.Ριζ.Α. κ. Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, το περιεχόμενο του οποίου αποδόθηκε στον αρθρογράφο κ. Πάνο Κρίκη. Επ’ αυτού, έχω να δηλώσω σαφώς, χωρίς να αφήνω κανένα περιθώριο παρανοήσεων, με σαφήνεια, καθαρότητα και χωρίς αοριστίες και επιφυλάξεις τα εξής:
Σε καμιά χρονική περίοδο και σε καμιά περίπτωση δεν έγραψα κείμενο γραπτού λόγου, αναφερόμενο στην προσωπικότητα, τις εν γένει πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες και του έργου του κ. Διαμαντόπουλου. Επίσης δηλώνω, ότι ποτέ δεν απέστειλα μήνυμα με        e-mail στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με κατονομασία Διαμαντόπουλος. Εξ άλλου, τονίζω με έμφαση, ότι δεν αρμόζει στο πολιτικό μου και κοινωνικό ήθος και στην εν γένει πνευματική και πολιτικο-κοινωνική μου κουλτούρα, η χρησιμοποίηση λέξεων, που να προσβάλουν την τιμή και την αξιοπρέπεια του άλλου. Πιστεύω ότι το όλον θέμα έχει κατασκευαστεί και πήρε μεγάλες διαστάσεις δημοσιότητος λόγω της προεκλογικής έξαψης, είναι μια σκευωρία σε βάρος εμού και του κ. Πέτρου Σμιξιώτη του site «ΟΛΑ ΔΕΚΑ», ή ακόμα μια κακοστημένη προβοκάτσια, δηλαδή μια ενσυνείδητη ενέργεια, προκειμένου κάποιος να πλήξει τον κ. Διαμαντόπουλο εν όψει των εκλογών της 25ης τ.μ.
                       Κυριακή 18/01/2015
                      Πάνος Κρίκης
                        Αρθρογράφος – Ιστορικός – Συγγραφέας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
1)                  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ κ. Διαμαντόπουλου
2)                  Πέτρον Σμιξιώτην «ΟΛΑ ΔΕΚΑ»


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις