Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Ιανουαρίου 2015
Λίγες ώρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές, καθαρίζει το τοπίο στην πρώτη θέση, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά διευρύνει το προβάδισμά του έναντι της ΝΔ, αλλά "βλέπει" ξεκάθαρα πλέον και την αυτοδυναμία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον Alpha, που διενεργήθηκε από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με 6,2 ποσοστιαίες μονάδες.
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32,2% από 29,6% στην προηγούμενη δημοσκόπηση, όμως η έκπληξη είναι για τη ΝΔ η οποία από 26,4% στη προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, πέφτει στο 26%.
Για το κυβερνών κόμμα αποτελεί στοίχημα το αν θα καταφέρει να πιάσει ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Όπως σημειώνουν στελέχη της Συγγρού, η δύναμη του κόμματος είναι περίπου 35%... αν τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές είναι 10 μονάδες κάτω, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.
Τρίτο κόμμα έρχεται Το Ποτάμι με 6,3% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,1%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,1%.
Εκτός Βουλής σύμφωνα με την δημοσκόπηση μένει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου με 2,2%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,2% και οι Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ με 1%. Άλλο κόμμα δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν το 2,5% των ερωτηθέντων, άκυρο-λευκό και αποχή επέλεξαν το 1,9%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 9,1%.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις