Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

9 Φεβρουαρίου 2015
►ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ    σε μια απλή καταγγελία με υπονοούμενα του εκλογικού αποτελέσματος, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Καστοριά Ζήσης Τζηκαλάγιας, αλλά προχώρησε σε επίσημη ένσταση, επικαλούμενος στοιχεία αναπόδεικτα, που αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας...
Και η απορία μας είναι, γιατί δεν έκανε την καταγγελίλα πριν τις εκλογές όταν θα είχε και νομικό ενδιαφέρον;

Προφανώς ο “πονηρός πολιτευτής” θα σκέφθηκε ότι μπορεί να του γυρίσει μπούμεραγκ και να χάσει την έδρα, την οποία θεωρούσε σίγουρη!
Ενώ τώρα δεν είχε να χάσει τίποτα, εκτός ίσως από από την αξιοπιστία του...

►ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ η απόφαση του Δήμου Καστοριάς να επιτρέψει την δωρεάν είσοδο στα μουσεία σ΄ όλους τους δημότες, πολλοί από τους οποίους δεν τα έχουν επισκεφθεί καθόλου!
Παλαιότερα ίσχυε το δόγμα ντόπιοι και ξένοι να περνούν από τα γκισέ των εκδοτηρίων αλλά τα μνημεία να προβάλλονται μόνο τοπικά, λες και δεν μας ενδιέφερε ο οβολός των άλλων!
Ενώ τώρα άλλαξε κατεύθυνση, αφού έτσι κι αλλιώς, λόγω της κρίσης, ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος....
Τουλάχιστον να μείνει η ικανοποίηση στους καστοριανούς, ότι γνώρισαν από κοντά την τοπική τους ιστορία!

►ΔΟΘΗΚΕ επί τέλους σε λειτουργία η γέφυρα του Αλιάκμονα στο Νεστόριο, λίγες μέρες πριν γκρεμισθεί μια άλλη: του River Party! 
Αυτή η γέφυρα έγινε διάσημη πριν ολοκληρωθεί για δύο πράγματα. 
Το ένα είναι ότι είχε την μεγαλύτερη κατασκευαστική διάρκεια, αφού δημοπρατήθηκε με νομάρχη και ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα δηλ. μετά από πέντε χρόνια με αντιπεριφερειάρχη!
Το άλλο είναι ότι δημοπρατήθηκε δύο φορές με ισάριθμους ανάδοχους και ενδιάμεσα έγινε αντικείμενο προεκλογικής συναλλαγής ανάμεσα σε δύο υποψηφίους!
Τουλάχιστον τώρα δεν κινδυνεύει από τίποτε, γιατί την φυλλάει άγρυπνος φρουρούς, ο νέος Δήμαρχος Πασχάλης Γκέτσιος

►ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  μεγαλύτερη ειρωνεία της τύχης, να κατοικείς πάνω στον μεγαλύτερο υδροφόρο ορίζοντα των Βαλκανίων, να βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από τις πηγές της Κορομηλιάς, να πληρώνεις το ακριβότερο νερό της χώρας και να καταφεύγεις στα εμφιαλωμένα νερά κάθε που “φουσκώνει” το ποτάμι από τις καταιγίδες!
Αν είμασταν περισσότερο καχύποπτοι, θα λέγαμε ότι συνωμότησαν τα στοιχεία της φύσης με τον Βίκο ή το Ζαγόρι, για να μας ξεπαραδιάσουν....
Αλλά για να είμαστε  πιο ακριβοδίκαιοι, υπάρχει η κακοδαιμονία της ΔΕΥΑΚ  που λέγεται χρέος που έρχεται απ΄ τα παλιά και δεν αφήνει κάθε καλοπροαίρετο να βρει μια άκρη στο κουβάρι....

►ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  του ΣΥΡΙΖΑ τηρήσει τις δεσμεύσεις της για την αναμόχλευση όλων των ύποπτων υποθέσεων, που σκέπασε η σκόνη του χρόνου και η ατιμωρησία των υψηλών προσώπων, λογικά θα πρέπει ν΄ αρχίσουν οι έλεγχοι από κάποιους φακέλλους, που βρίσκονται στον πάτο του συρταριού. 
Είναι οι γνωστές υποθέσεις και σε τοπικό επίπεδο, που άστραψαν για ένα διάστημα στο στερέωμα της επικαιρότητας και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν σαν τους διάττονες αστέρες στο σκοτάδι...

►ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ που έλαβε η Π.Ε. Καστοριάς για την αποτροπή των ατυχημάτων με αρκούδα στον κάθετο άξονα της Εγναγία είναι η τοποθέτηση πινακίδων που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για πιθανή διέλευση αρκούδων. 
Φαίνεται όμως ότι το μέτρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και οι αρκούδες... χλεύασαν την τοποθέτηση φράχτη όταν στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο που έδειχνε μικρή αρκουδίτσα να περνάει με άλμα εις ύψος από πάνω. 
Στο μέλλον αν δεν περιοριστούν τα ατυχήματα δεν αποκλείεται να δούμε πινακίδες που θα ενημερώνουν τις .... αρκούδες για πιθανή διέλευση τροχοφόρων!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις