Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Φεβρουαρίου 2015
Συγκέντρωση υπέρ των χειρισμών της κυβέρνησης και αλληλεγγύης στην προσπάθεια διαπραγμάτευσης το απόγευμα της Πέμπτης σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε η συνάντηση Σόιμπλε - Βαρουφάκη και οι κοινές τους δηλώσεις.


Το κάλεσμα συμμετοχής ξεκίνησε από το Facebook παραπέμποντας σε ημέρες "Αγανακτισμένων" όταν και τότε οι κινητοποιήσεις είχαν ξεκινήσει από τα social media.

Η διαφορά όμως είναι πως τώρα, πρόκειται για μια συγκέντρωση συμπαράστασης στην κυβέρνηση, πράγμα πρωτοφανές για τη χώρα μας τα χρόνια της κρίσης.

Παράλληλα, στον χώρο του Συντάγματος δεν παρατάχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.  Εντύπωση προκαλεί το ότι ανοιχτές παραμένουν και οι θύρες της Βουλής.

"Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό" αναφέρεται στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook.

Το κάλεσμα αναφέρει:

"Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός. Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας".

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος και σταδιακά έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή.

Συγκέντρωση κατά του "εκβιασμού" της ΕΚΤ πραγματοποιείται και στην Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο.

"Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε" είναι το κεντρικό σύνθημα της  κινητοποίησης.

madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις