Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Φεβρουαρίου 2015
  Ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας και του τουρισμού καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στους δύο αυτούς πολύ σημαντικούς τομείς της τοπικής οικονομίας, διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Συνέλευση, το περασμένο Σάββατο στο αμφιθέατρο της ΕΔΗΚΑ. 
  Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής,
προηγήθηκε συνάντηση εργασίας της ομάδας εργασίας του Δήμου Καστοριάς με αντιπροσωπεία της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης την οποία εκπροσωπεί η κ. 
Γκαμπριέλα Σάϊνερ και συμμετείχαν και εκπρόσωποι των παραγωγικων φορέων του νομού, οι οποίοι άκουσαν με ενδιαφέρον τους ομιλητές στις τοποθετήσεις τους για τους συγκεκριμένους κλάδους. 
  Στο πρώτο μέρος της ημερίδας, που αφορούσε την βιολογική γεωργία, εισηγητής ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και βιοκαλλιεργητής Γιώργος Μπαμπάκος ο οποίος αναφέρθηκε στις προοπτικές που παρουσιάζει ο κλάδος και στον εξαγωγικό τομέα. 
Ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Αθανάσιος Τέρψης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να αυξήσουν οι παραγωγοί τα εισοδηματά τους, διότι όπως είπε: “Έχουμε περιοχές που προσφέρονται για βιολογικές καλλιέργειες, αρκεί να πειστούν οι παραγωγοί μας και να σκύψουν με ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο τομέα”. 
  Το δεύτερο μέρος της ημερίδας ήταν αφιερωμένο στον τουρισμό, με εισηγήτρια την ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Μαριάννα Ιατρίδου, η οποία παρουσίασε ένα  ολοκληρωμένο πλάνο του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται μέσα από διακρατικές συναντήσεις. 


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις