Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

9 Φεβρουαρίου 2015
Καταγγελία βόμβα για την προηγούμενη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χθες κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων.
Παραδεχόμενος τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε κατά των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου, ισχυριζόμενος
ότι οι εταίροι της χώρας πίεζαν για εξάμηνη παράταση του μνημονίου, οι επικεφαλής του προηγούμενου κυβερνητικού συνασπισμού ζήτησαν δίμηνη παράταση.
Στόχος τους, όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, ήταν να δημιουργηθεί το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο για την νέα κυβέρνηση, καθώς γνώριζαν ότι θα έχαναν τις εκλογές, ώστε να επιβεβαιωθεί το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης». Να μην μπορέσει να επιβιώσει δηλαδή η νέα κυβέρνηση εκβιαζόμενη από τους δανειστές, ώστε να επιστρέψουν οι πρώην συγκυβερνώντες μετά από μικρό χρονικό διάστημα στο πολιτικό προσκήνιο.
Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας με την αναφορά του στον πολιτικό αυτό σχεδιασμό θέλησε αφενός να εκθέσει τον προκάτοχό του, αφετέρου να αποδομήσει το σχέδιο, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι δεν προτίθεται να ζητήσει παράταση του μνημονίου αλλά «συμφωνία γέφυρα» μέχρι τον Ιούνιο.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις