Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Φεβρουαρίου 2015
Αίσθηση έχει προκαλέσει η διαρροή πληροφορίας, που δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση, ότι η Γερμανία απαίτησε την αποπομπή Βαρουφάκη.Σύμφωνα πάντα με το παρασκήνιο, λέγεται ότι το σχετικό αίτημα διατυπώθηκε την περασμένη Παρασκευή, από τον Γερμανό πρέσβη στον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά.

Πάντως η κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία, καθώς σε σχετική ερώτηση το Μαξίμου απαντά «ουδέν σχόλιο» . Tην ίδια στιγμή πηγές του Μαξίμου αναφέρουν: «Δημοσιεύματα επιχειρούν να υπονομεύσουν το κύρος του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Κατανοητό αφού για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια συναντούν έναν υπουργό οικονομικών που τους φέρεται ισότιμα.»

Το παράδοξο είναι ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε δηλώσει προ ημερών ότι : «O Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας διάσημος οικονομολόγος και δεν με νοιάζει αν φοράει το πουκάμισο πάνω ή μέσα από το παντελόνι, ή αν φοράει γραβάτα ή όχι».

Πάντως ο Γερμανός εκπρόσωπος των Σοσιαλοδημοκρατών για Ευρωπαϊκά θέματα, Γιόαχιμ Πος, «φωτογράφισε» ως ακατάλληλο τον κ. Βαρουφάκη για τη διαπραγμάτευση. Σύμφωνα με τον Γερμανό αξιωματούχο, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ «δημιουργεί σύγχυση στο Eurogroup».

Ενώ και δημοσιογράφοι γνώστες των ευρωπαϊκών θεμάτων όπως η ανταποκρίτρια του ΜEGA, Μαρία Δεναξά, υποστηρίζει ότι το σχέδιο αποπομπής Βαρουφάκη, πηγάζει και από τη Γαλλία.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις