Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Φεβρουαρίου 2015
Σε μία πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε η Άγκυρα. Ο Αρχηγός της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε με διθέσιο F-16 πάνω από το Αιγαίο, παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.


Μάλιστα, ο πτέραρχος Οζτούρκ βιντεοσκόπησε την διαδικασία και στην συνέχεια ανέβασε το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας.

Ο τίτλος του βίντεο, που έχει διάρκεια πέντε λεπτών, είναι «Επιθεώρηση σε διεθνή εναέριο χώρο». Όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό, η πτήση έγινε από την Λέσβο ως το Καστελόριζο και σε κάποιες στιγμές σε πολύ χαμηλό ύψος. Ο πτέραρχος Οζτούρκ ήταν επικεφαλής οκτώ τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η συγκεκριμένη πτήση ήρθε μετά την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου πάνω από τα Ίμια, όπου και έριξε ένα στεφάνι στη μνήμη των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσε το ελικόπτερο τους την 31η Ιανουαρίου 1996.

Μάλιστα, η Hurriyet αναφέρει ότι ο νέος υπουργός Άμυνας ξεκίνησε με «αμφιλεγόμενο» τρόπο την θητεία του, καθώς επισκέφτηκε μία περιοχή για την οποία στο παρελθόν Ελλάδα και Τουρκία είχαν φτάσει ένα βήμα πριν τον πόλεμο.

Real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις