Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Φεβρουαρίου 2015
Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Σακελλαρίδη λίγα λεπτά μετά τις 9 και μισή, αναβάλλεται προγραμματισμένο διάγγελμα Τσίπρα για Αβραμόπουλο και Eurogroup.
Ο πρωθυπουργός θα ανακοίνωνε με διάγγελμά του, το πρόσωπο το
οποίο θα αποτελέσει τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, που είναι εκτός απροόπτου, ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κύριος Αβραμόπουλος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για πρόσωπα όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος και πάλι από το χώρο της κεντροδεξιάς, όπως και πρόσωπα από τον ευρύτερο πολιτικό χώρο της αριστεράς. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, αλλά και η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη είναι μερικοί από αυτούς.
Τα οφέλη της επιλογής προσώπου από το χώρο της κεντροδεξιάς θα είναι σημαντικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιδιώκει ευρύτερη συναίνεση και συνεννόηση με την πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η επιλογή Αβραμόπουλου, σημαίνει ουσιαστικά ότι προκρίνεται ένα πρόσωπο με ισχυρές προσβάσεις στο εξωτερικό. Σε περίπτωση μάλιστα κατά την οποία αποσυρθεί από τη θέση του επιτρόπου ο κύριος Αβραμόπουλος, απελευθερώνεται ταυτόχρονα ένα σημαντικό πεδίο στην καρδιά των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου δεν αποκλείεται να δούμε είτε το Γιάννη Μηλιό, είτε το Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος θα μετατεθεί από τη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου προέδρου μετά και τα αποτελέσματα του αυριανού κρίσιμου Eurogroup στο οποίο θα συμμετάσχει η ελληνική πλευρά.
 madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις