Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Φεβρουαρίου 2015

Στο σημερινό Eurogroup είναι στραμμένα τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη που... στηρίζει την ελληνική προσπάθεια στη διαπραγμάτευση με του Ευρωπαίους εταίρους.
Από την Κύπρο μέχρι τη Λισσαβώνα και από το Ελσίνκι μέχρι τη Βραζιλία οι πολίτες του κόσμου διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας και ενάντια στη λιτότητα.

Η υπηρεσία Google Maps δημιούργησε τον χάρτη με όλες τις συγκεντρώσεις για την ελληνική διαπραγμάτευση και με όλα τα σημεία της υφηλίου όπου ο κόσμος θα φωνάξει υπέρ της χώρας μας.

Δείτε το χάρτη:
Στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης,στέκονται ενεργά δεκάδες χιλιάδες πολίτες με την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων σε τουλάχιστον 37 ελληνικές πόλεις, 41 ευρωπαϊκές αλλά και μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπως στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Το κίνημα που ξεκίνησε αυθόρμητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και πρωτίστως στο Facebook -με βασικό ζητούμενο την εκδήλωση στήριξης της Ελλάδας την ώρα που κυβέρνηση ξεκίνησε τη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ξεπέρασε τα “σύνορα” του διαδικτύου και “κατέβηκε” στους δρόμους.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις