Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Μαρτίου 2015
Εντός της ημέρας ανακοινώνονται οι 100 δόσεις
Εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πηγές στο Υπουργείο Οικονομικών και όπως αναφέρει το sofokleousin, η ρύθμιση για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα διατηρηθεί προς το παρόν ως έχει, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο υλοποίησης ορισμένων τροποποιήσεων, ως απόρροια της πρόσφατης συμφωνίας της Ελλάδας με την Ευρωζώνη.  Η νέα ρύθμιση θα αναρτηθεί για δημόσια διαβούλευση και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάει στη Βουλή.
Στο νομοσχέδιο θα υπάρχει ρύθμιση βάσει της οποίας θα διαγράφεται το σύνολο των προστίμων και προσαυξήσεων παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών, σε περίπτωση που αυτές εξοφληθούν εντός του μηνός Μαρτίου 2015. Σύμφωνα με την ίδια ρύθμιση, η οποία θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα υπάρχει και πρόβλεψη για τη διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων χαμηλοτέρου ύψους, κατ' αντιστοιχία του εξοφλούμενου ποσού.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις