Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Μαρτίου 2015
Στα επίπεδα του 2014 αναμένεται να διαμορφωθεί ο αριθμός των εισακτέων για το 2015 ενώ δεν αναμένεται να συμβεί το ίδιο με τις μετεγγραφές όπου ο αριθμός τους αναμένεται να μειωθεί μετά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στα κεντρικά ΑΕΙ στο προηγούμενο
ακαδημαϊκό έτος.
Οι μετεγγραφές θα είναι πιο δύσκολες γεγονός που το έχει εξαγγείλει ο κ. Μπαλτάς μέσα από δηλώσεις τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δε θα κάνουμε εύκολες μετεγγραφές . Όσοι δίνουν σε πανεπιστήμια της περιφέρειας και επιτυγχάνουν σε αυτά θα τους ζητήσουμε και σε αυτούς και τις οικογένειές τους να το λάβουν υπόψη όταν τα επιλέγουν αυτά τα πανεπιστήμια σε σχέση με τις δυνατότητές τους να φοιτήσουν σε αυτά. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν στην Αθήνα και να εξαφανιστούν τα περιφερειακά πανεπιστήμια ούτε τα πανεπιστήμια του κέντρου να απορροφήσουν τόσους φοιτητές".
Η αλλαγή στο νόμο των μετεγγραφών ήταν δεδομένη ακόμα και από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία ενώ στη συνεδρίαση της ΑΔΙΠ για τον αριθμό εισακτέων είχε προταθεί  οι μετεγγραφές να αποτελούν το 15% των εισακτέων.


news

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις