Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Μαρτίου 2015
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται το τελευταίο διάστημα οι λεηλασίες και οι καταστροφές στα χωριά του Γράμμου από αλβανούς επιδρομείς, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ελλιπή παρουσία του στρατού και της συνοριοφυλακής, εισέρχονται από την μεθόριο στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτες διαβάσεις. 
Τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στο χωριό Γιαννοχώρι του Δήμου Νεστορίου, όπου οι επιδρομές προκάλεσαν μεγάλες  καταστροφές σε οικίες, ενώ πριν λίγους μήνες άγνωστοι είχαν αφαιρέσει εικόνες μεγάλης αξίας από το τέμπλο της εκκλησίας του χωριού!

Το θέμα τέθηκε από τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιαννοχωρίου Καλλιόπη Αγγελή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία των δύο βουλευτών Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και Μαρίας Αντωνίόυ, οι οποίοι υποσχέθηκαν να συνδράμουν από την πλευρά τους στην ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων, για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων
(Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ από την λεηλασία  στο Γιαννοχώρι)
0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις