Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

3 Μαρτίου 2015
Αυστηρή προειδοποίηση προς την Ελλάδα απευθύνουν γερμανικές κυβερνητικές πηγές, οι οποίες απειλούν ότι η Ευρωζώνη είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια ελληνική χρεοκοπία, σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δεν τηρήσει τα όσα συμφωνήθηκαν.

Οι ίδιες πηγές δήλωσαν πως "είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει εάν δεν τηρήσει τα όσα συμφωνήθηκαν. Εάν ένα μέλος «σπάει» συστηματικά τους κανόνες και τις συμφωνίες, το κόστος για την Ευρωζώνη είναι μεγαλύτερο από μια χρεοκοπία της Ελλάδας. Εάν είναι να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία της Ευρωζώνης συνολικά, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη χρεοκοπία", όπως μετέδωσε το Mega.
Επιπλέον, απέρριψαν την πρόταση του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος είπε πως είναι έτοιμος να προχωρήσει ακόμα και αυτόν τον μήνα στην "πρώτη εκταμίευση" των 7,2 δισ. που απομένουν στην Ελλάδα, από την διάσωση των 172 δισ. ευρώ.
0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις