Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Μαρτίου 2015
Μένουν ή φεύγουν τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών;Μύλος με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών, καθώς οι πληροφορίες είναι αντιφατικές: Μένουν ή φεύγουν από την Αθήνα;


Σύμφωνα με το Μαξίμου, φεύγουν την Δευτέρα, ωστόσο σύμφωνα με τις Βρυξέλλες θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Η εικόνα που έδωσε η κυβέρνηση αρχικά ήταν πως έδωσε ό,τι στοιχεία είχε και πως τα κλιμάκια που όρισε το Brussels Group, μπορούν να φύγουν απόψε Παρασκευή ή Σάββατο πρωί. Πράγματι, στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών πήγαν μετά τις 11.00 το πρωί στο ξενοδοχείο Χίλτον και συνεργάστηκαν με τους εκπροσώπους των πιστωτών.

Ωστόσο, από την πλευρά των τεχνικών κλιμακίων τα οποία ασχολήθηκαν με τα δημοσιονομικά και την πραγματική οικονομία, η εικόνα που δίδονταν είναι πως θα αναμείνουν και το επόμενο κλιμάκιο που φθάνει στην Αθήνα την Δευτέρα. Το δεύτερο αυτό κλιμάκιο θα ασχοληθεί με τραπεζικά θέματα και τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Από το ΥΠΟΙΚ υπήρξε αναδίπλωση, καθώς πηγές του Υπουργείου διευκρίνιζαν ότι δεν διώχνουν τα κλιμάκια που βρίσκονται στο Χίλτον. «Αν θέλουν μπορούν να παραμείνουν για να επεξεργαστούν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου» έλεγαν με νόημα.

Πηγές από τις Βρυξέλλες πάντως υποστήριξαν πως θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες οι εργασίες των τεχνικών κλιμακίων των εταίρων στην Αθήνα και οι απευθείας επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες των υπουργείων, διαψεύδοντας το ελληνικό ΥΠΟΙΚ. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι διαβουλεύσεις του πρώτου κλιμακίου, με επίκεντρο τα δημοσιονομικά, θα συνεχισθούν έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις