Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

7 Μαρτίου 2015
  Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νεστορίου Θωμάς Ανδρεόπουλος, εναντίον των Δημήτρη Κυριακού και Δημήτρη Μπαμπούλη, προέδρου και αντιδημάρχου αντίστοιχα επί δημαρχίας Χρήστου Γκοσλιόπουλου, οι οποίοι εν γνώσει τους διέρρευσαν ψευδείς ειδήσεις στα τοπικά site ότι για τις απεντάξεις εννέα έργων ευθύνεται δήθεν η σημερινή δημοτική αρχή του Πασχάλη Γκέτσιου, ενώ αυτά απεντάχθηκαν από τις 14 Απριλίου του 2014 επί της δικής τους θητείας λόγω ελλιπών στοιχείων !


Επίσης ο Θ. Ανδρεόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής μειοψηφίας, ζήτησαν τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα.

 Αντίθετα υποστήριξε ότι στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου το θέμα ανακινήθηκε από τον Δ. Μπαμπούλη αλλά στο επόμενο που έγινε η προγραμματισμένη συζήτηση, απείχε ο ίδιος και η ομάδα του!

Ο Θ. Ανδρεόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφη επιστολή του πρώην δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου στην οποία παραδέχεται ότι "στις 14 Απριλίου 2014 που ήρθε η απόφαση ΥΠΑΝ για σταμάτημα των έργων, τα έργα έμεινα εκτός.  Και απαγόρεψαν να υπογράψουμε συμβάσεις"!

Τα έργα που απεντάχθηκαν επί θητείας Χ. Γκοσλιόπουλου, αλλά κάποιοι προσπάθησαν να τα χρεώσουν στον Π. Γκέτσιο είναι τα εξής:
1. Ανάπλαση Νεστορίου (β΄ φάση)
2. Ανάπλαση εισόδου Γράμμου
3. Εσωτερική οδοποιϊα Χρυσής Πευκοφύτου
4. Εσωτερική οδοποιϊα Κοτύλης
5. Ανάπλαση  κοινόχρηστων χώρων Κυψέλης
6. Ανάπλαση Πτελέας
7. Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Πνευματικού Κέντρου Επταχωρίου
8. Ανάπλαση Κρανοχωρίου
9. Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Πνευματικού Κέντρου Χρυσής

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις