Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Μαρτίου 2015
Βαρουφάκης: Η επόμενη δόση δεν αποτελεί προτεραιότητα μαςΗ επόμενη δόση δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς το χρηματοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι μικρό, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών,
Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας σε συνέντευξη στο France 24, ενώ χαρακτήρισε ηρωική την στάση της κυβέρνησης.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του Έλληνα υπουργού και των Ευρωπαίων εταίρων, δήλωσε ότι οι συζητήσεις ήταν έντονες αλλά πολιτισμένες.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ελληνικό πρόβλημα προκαλεί ρίγη σε πολλούς Ευρωπαίους, οι οποίοι θα ήθελαν να το εξαφανίσουν, να το βάλουν στον αυτόματο πιλότο» πρόσθεσε αλλά τόνισε ότι η Ελλάδα «επέλεξε να μιλήσει με τους εταίρους με ειλικρίνεια και να τους πει ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησης δεν ήταν η εκταμίευση της δόσης».
Σχολιάζοντας το χρηματοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι μικρό, κι ότι οι εταίροι δεν αφήσουν ένα μικρό πρόβλημα να εκτροχιάσει το πρόγραμμα και τις προσπάθειες.
Όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά, η Ελλάδα κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί και οι εταίροι πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις αξιώσεις της Ελλάδας σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις είπε ότι αυτό είναι ένα θέμα που αγγίζει πολιτισμικά, ιστορικά και ηθικά θέματα.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις