Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Μαρτίου 2015
Σακελλαρίδης: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτραΑπέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, σε επίπεδο περικοπών
, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το να σφίξεις ακόμα περισσότερο το λουρί σε αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν είναι ένα μέτρο παράλογο» δήλωσε. Σε ερώτηση για το πώς η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει τα 6 με 8 δισ. που απαιτούνται για να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, απάντησε: «Υπάρχουν τρόποι είσπραξης για αύξηση της ρευστότητας. Δεν είναι λογικό να αυξήσεις τη φορολογία, αλλά να διευκολύνεις τους φορολογούμενους που χρωστάνε δισ. ευρώ».
«Χθες, στις Βρυξέλλες, μπήκε το πλαίσιο και η μεθοδολογία για το πώς θα εξελιχθεί η διαπραγμάτευση σε τεχνικό επίπεδο. Ο χώρος των τεχνικών συζητήσεων θα είναι οι Βρυξέλλες που θα υπάρχουν αντιπροσωπείες τόσο της Ελλάδας, όσο και των θεσμών» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης, ενώ για την έλευση του Brussels Group τόνισε: «για την παροχή στοιχείων θα μπορούν να παίρνουν στοιχεία από την Αθήνα. Σήμερα θα συλλεχθούν στοιχεία που αφορούν στη δημοσιονομικής κατάσταση της χώρας. Έχει γίνει αποδεκτό ότι δεν θα πηγαίνουν στα υπουργεία ή το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Θα συλλέγουν στοιχεία από ομόβαθμο αξιωματούχο τους».
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις