Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Μαρτίου 2015
Σχετικα  με το Διάβημα του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς εναντίον του Δήμου Καστοριάς  για τη διαδικασία επιλογής Δικηγόρου με έμμισθη εντολή από το Δήμο Καστοριάς.


Χθες, Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:46, αναρτήθηκε σε τοπικό blog καθημερινής ενημέρωσης έγγραφο με τον τίτλο «Διάβημα του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς εναντίον του Δήμου Καστοριάς».
Σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 11:00 παρελήφθη από τις υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς το επίσημο έγγραφο το οποίο αναφέρεται «σε πλήθος καταγγελιών σχετικά με την εκκρεμούσα προκήρυξη για την πλήρωση με επιλογή μιας (1) θέσης Δικηγόρου με μηνιαία αντιμισθία». 
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ανωτέρω και για την αποκατάσταση της αλήθειας ο Δήμος Καστοριάς τονίζει ότι η διόρθωση της διακήρυξης – ορθή επανάληψη, αποφασίστηκε ομόφωνα από την αρμόδια Επιτροπή η οποία αποτελείται από την Πρόεδρο με την ιδιότητα της Δικαστικής Αντιπροσώπου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, τρία μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς και το Δήμαρχο Καστοριάς και ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Καστοριάς πριν από την έκδοση του «διαβήματος» δεν ζήτησε ενημέρωση ή διευκρινήσεις, ούτε από το Δήμο Καστοριάς, ούτε από την αρμόδια για το θέμα Επιτροπή Επιλογής.
Για το ζήτημα της απρόκλητης και σκαιάς συκοφάντικής δυσφήμισης κατά του προσώπου του Δημάρχου Καστοριάς κου Ανέστη Αγγελή, ο ίδιος θα ασκήσει τα νόμιμα ένδικα μέσα-βοηθήματα, διευκρινίζοντας ότι για λόγους ηθικής τάξης επιλέγει την οδό των δικαστηρίων, μετά τη βάναυση κακοποίηση της αλήθειας και την ανεπανόρθωτη βλάβη που εκδηλώθηκε σε βάρος του.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις