Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

22 Απριλίου 2015
Την κατηγορηματική αυτή δήλωση έκανε προς την Καστοριανή Εστία ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, μετά την τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια ορισμένων κύκλων, που προεξοφλούσαν την απένταξη εννέα έργων ανάπλασης, τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, χωρίς να εξασφαλίσει προηγουμένως την απαιτούμενη χρηματοδότηση!

Ο Δήμαρχος Νεστορίου ευελπιστεί ότι τελικά και τα εννέα αυτά έργα θα ενταχθούν στο επόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΣΕΣ.
Παράλληλα ο κ. Γκέτσιος ανακοίνωσε, μετά την συνάντησή του με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, την ένταξη του έργου της Πράσινης Ανάπτυξης στη Διποταμία, στα ενεργειακά προγράμματα με προϋπολογισμό 7,9 εκατ. ευρώ. 
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι από τις 42 προτάσεις που υποβλήθηκαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ύψους 37 εκ. ευρώ, εγκρίθηκαν μόνο 7 και περιλαμβάνουν τους Δήμους: Νεστορίου, Σερρών, Σερβίων - Βελβεντού, Φαρσάλων, Σητείας, Μελιβιζίου και Νησύρου. 
Θετικές εξελίξεις είχαμε και στο θέμα των οφειλών της εταιρείας που διαχειρίζεται το River Party, η οποία κατέβαλε προς την Δημοτική Επιχείρηση Νεστορίου το συνολικό ποσό των 48.000 ευρώ από την προηγούμενη διοργάνωση

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις