Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

3 Απριλίου 2015
Η λειτουργική και φυσική αναβάθμιση της παραλίμνιας ζώνης επιτυγχάνεται με την εφαρμογή πολιτικών μέτρων για τον συγκεκριμένο χώρο, με άμεση θετική επίδραση σε αυτόν.
Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος, ο Δήμος Καστοριάς θέτει σε ισχύ την 88/11 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, (βάση της εγκεκριμένης 2/11 απόφασης
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) που αφορά την εφαρμογή μέτρων κυκλοφοριακής διαχείρισης και ύφεσης, καθώς και τη δημιουργία ικανοποιητικών χώρων στάθμευσης στη λεωφόρο των Κύκνων.
Συγκεκριμένα, απαγορεύει την μακροχρόνια παραμονή και στάθμευση όλων των τύπων φορτηγών (Van, ημιφορτηγά, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα κ.ά) περιμετρικά του χώρου της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης, καθώς και από το απέναντι παραλίμνιο ρεύμα κυκλοφορίας, κι επιτρέπει τη στάθμευση των ανωτέρω οχημάτων στη λεωφόρο των Κύκνων, από το ύψος του Ενυδρείου μέχρι το ύψος της Δ.Ε.Η.
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί απαραίτητο λειτουργικό μέτρο για την κυκλοφοριακή οργάνωση της παραλίμνιας ζώνης κι ως εκ τούτου οι ιδιοκτήτες των παραπάνω οχημάτων οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των πινακίδων του Κ.Ο.Κ. που θα τοποθετηθούν στο συγκεκριμένο χώρο από Παρασκευή 3 Απριλίου.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις