Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Απριλίου 2015

Άρθρο του Χυσόστομου Δούκη

         Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας (26 Μαρ 2015) δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο : « ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ;» .
       
                 Το άρθρο αυτό είχε γραφεί όταν  έγινε γνωστή η επίσημη απόφαση της διοίκησης του Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ για  απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.  

                 Λίγες μέρες αργότερα η απόφαση αυτή αντικαταστάθηκε από μία άλλη , η οποία ορίζει την συνέχιση της συμμετοχής της ομάδας στο οικείο πρωτάθλημα («για την τιμή των όπλων», καθόσον δεν υπάρχουν ελπίδες για παραμονή της ομάδας στην κατηγορία). 
                 Τα αποτελέσματα μετά την απόφαση αυτή αποτελούν  -                                                     τουλάχιστον- αντικείμενο προβληματισμού: Δύο ήττες , μία από την Θύελλα Φιλώτα (1 -  5) και άλλη μία από τον Καμπανιακό (0 – 3)…   
                  Αποδεικνύεται λοιπόν ότι , η απόφαση αυτή είναι μεν σύμφωνη με την ιστορία της ομάδας μας αλλά , πρέπει να επισημανθεί ότι η φανέλα της είναι τόσο βαριά που δεν επιτρέπει σε κανέναν , ο Α.Γ.Σ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ να αποτελέσει τον σάκο του μποξ   για καμία ομάδα , ιδίως της φετινής Γ΄ Εθνικής !

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις