Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Απριλίου 2015
Την συνέχιση της αποναρκοθέτησης του Γράμμου, από τεχνικά κλιμάκια του στρατού (ΤΕΝΚΣ) ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως ο Πεύκος, η Πτεριά και το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στην Παλιά Κοτύλη. 

Το πρόγραμμα της αποναρκοθέτησης του Γράμμου, ξεκίνησε αμέσως μετά την λήξη του εμφυλίου πολέμου, από ειδικευμένα συνεργεία του στρατού. 
Αλλά πήρε μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε πανελλήνιο σάλο την περίοδο 2006-2008, όταν ο τότε περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης,  ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία με... βόσνιους ναρκαλιευτές, την υλοποίηση παρόμοιου  προγράμματος, ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, του οποίου τα αποτελέσματα αμφισβητήθηκαν έντονα από πολλές πλευρές και προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα!
Σήμερα η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στην Δικαιοσύνη αλλά ο κ. Αδαμόπουλος δήλωσε άγνοια για τα αποτελέσματα του προγράμματος και κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από το συγκεκριμένο θέμα!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις