Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

19 Μαΐου 2015
Το είδαμε κι αυτό: Ο Δήμος Άργους Ορεστικού με δελτίο τύπου καταγγέλλει τον... εαυτό του, γιατί οι κακοτεχνίες που έγιναν από την κατασκευάστρια εταιρεία στο έργο "Αποσυμφόρηση Ομβρίων Υδάτων" είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες σε περιουσίες δημοτών στο κέντρο της πόλης από την πρόσφατη νεροποντή!
Αν αυτό δεν λέγεται έντεχνη μετάθεση
ευθυνών, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η προκήρυξη, η επίβλεψη και η παραλαβή του έργου δεν έγιναν από τον Δήμο του Άργους αλλά από κάποιες "αόρατες δυνάμεις" που υπονομεύουν το έργο του Δημάρχου....
Διαβάστε και θα δείτε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε αστοχίες, παραλήψεις και κακοτεχνίες της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου αποσυμφόρησης ομβρίων υδάτων οφείλονται τα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή σε ιδιοκτησίες

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού έχει ήδη δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες


Το τελευταίο διάστημα και μετά τις ξαφνικές νεροποντές παρουσιάζονται έντονα προβλήματα στα σημεία όπου κατασκευάζεται ο κεντρικός αγωγός του έργου αποσυμφόρησης ομβρίων υδάτων στην πόλη του Άργους Ορεστικού.
Παρά τις άμεσες επεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών και του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου - χωρίς να έχει την ευθύνη, θέλοντας όμως να βοηθήσει ουσιαστικά και άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα - δημιουργούνται λόγω αστοχιών, παραλήψεων και κακοτεχνιών της κατασκευάστριας εταιρείας τα όποια δυσμενή προβλήματα στις ιδιοκτησίες των συνδημοτών μας.
Από την πλευρά του Δήμου, ευελπιστούμε στην κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες.


1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην ευθύνεται ο Καίσαρας. Η Αγια Παρασκευή και ο Αγιος Νεκτάριος συνωμότησαν εναντιον του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις