Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Μαΐου 2015
Απογοητευτική ήταν η εικόνα του πρώτου αποκεντρωμένου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που έγινε σήμερα στην Καστοριά.
Από τα εικοσιτέσσερα θέματα που ήταν προς συζήτηση, τελικά  μόνο το ένα μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συνεδρίασης το οποίο αφορούσε τις απεντάξεις δύο έργων για την λίμνη της Καστοριάς.
Επί πέντε ώρες το Συμβούλιο που έδειχνε
χαμένο στην....μετάφραση και προσπαθούσε με τεχνικά και νομικά στοιχεία να διερευνήσει την διαδικασία των προκηρύξεων, όπου η πλειοψηφία υποστήριζε ότι οι προκηρύξεις ήταν "φωτογραφικές" γι αυτό και  ακυρώθηκαν, ενώ η μειοψηφία άφηνε υπονοούμενα  ότι κάποιος "τρίτος" τους υπαγόρευσε την ακύρωση των διαγωνισμών.
Αλλά το σκηνικό πήρε φωτιά όταν ο νομικός σύμβουλος της Π.Ε εκ παραδρομής αναφέρθηκε στον ειδικό σύμβουλο κατονομάζοντας άλλο πρόσωπο από το πραγματικό.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Γ Δακή ο οποίος καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις