Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Ιουνίου 2015
Προκήρυξη για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εξέδωσε η Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων (Ε.Α.Σ.Π.).
Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής
ειδικότητες:
– ΠΕ Συντονιστής Προϊστάμενος, 1 θέση
– ΠΕ ή ΤΕ Συντονιστής, 3 θέσεις
– ΔΕ Συντονιστής, 1 θέση
– ΠΕ ή ΤΕ Συντονιστής- Πληροφορικός, 2 θέσεις
– ΠΕ Οικονομικός Προϊστάμενος, 1            θέση
– ΠΕ ή ΤΕ Οικονομικός, 2 θέσεις
– ΤΕ Διοικητικός, 1 θέση
– ΔΕ Διοικητικός (οδηγός-επιμελητής), 1 θέση
Η Προκήρυξη έχει καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (1Α/2015 Προκήρυξη Ε.Α.Σ.Π.) και στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων . Το ΑΣΕΠ θα αναλάβει την ευθύνη της διεξαγωγής της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του δικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο Παράρτημα Ζ΄ της Προκήρυξης.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 18 Ιουνίου 2015 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 29 Ιουνίου 2015 ημέρα Δευτέρα.
Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 3η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 1Α/2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ/ΤΕ ή ΔΕ Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ).

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις